Over de Bourgondische Keuken

Wij maken van uw evenement een onvergetelijke ervaring door een perfect verzorgde catering van een uitstekende kwaliteit. Of u nu kiest voor een heerlijk ontbijt, een zalig diner, een gezellig en smakelijk buffet of een verrukkelijke BBQ, u bent bij ons verzekerd van culinaire hoogstandjes en een uitmuntende service.

Dagvers, huisgemaakt en met passie bereid. Dat zijn de kernwoorden waar het bij onze catering om draait. Onze chefkok gaat alleen voor de beste ingrediënten en laat u genieten van de kunsten die hij heeft opgedaan in diverse gerenommeerde restaurants. Wilt u ervan verzekerd zijn dat het uw gasten aan niets ontbreekt? Onze vriendelijke en vakkundige bediening zal uw evenement tot in de puntjes verzorgen.

Wij gaan altijd voor kwaliteit en bij ons is alles mogelijk. Als u dat waardeert, bent u bij de Bourgondische Keuken aan het juiste adres.

Pure passie

De Bourgondische Keuken is een initiatief van twee jonge enthousiaste ondernemers met een passie voor ouderwets lekker eten. Zij werken al jaren in de horeca en weten als geen ander dat perfect eten met een uitstekende bediening het concept is voor een geslaagd evenement.

Houdt u van ambachtelijke en bourgondische maaltijden? Laat u dan verwennen met ouderwets lekker eten met een heerlijk nieuw randje. Geniet van uw tot in detail geregeld feestmaal en perfecte culinaire hapjes. Ze zijn met hart en ziel voor u bereid.

Zoekt u een ervaren traiteur voor kleine of grote catering, kies dan voor de Bourgondische Keuken. Wij zijn pas tevreden als u én uw gasten dat zijn!